Nejnovější recenze ze sekce Držáky na GPS navigace
Výborně funguje.
- na batérie, prenosný
- malý
- podsvietené tlačítka by boli super, v noci je to o hmatu
- Je robustní, telefon v něm perfektně drží a relativně snadno se do něj vkládá i vytahuje.
- Používám na kole i na motorce a nikdy žádný problém.
- Vejde se do něj i hodně velký telefon a to i s oddolným krytem.
- Dá se k němu přikoupit spousta příslušenství.
- Je vstřícný k různým úpravám uchycení, pokud by někomu nevyhovovalo nabízené příslušenství.
- Poměrně vysoká cena.
- Plocha držáku nemá žádné změkčení a při každodením používání na motorce se telefon trochu odírá. Vyřešeno nalepením pryžové pásky.
- Tato páska by mohla být v balení.
- Pokud má telefon hodně vystouplé čočky foťáku, tak tyto pak překážejí.
- Uvítal bych možnost instalace bezdrátového dobíjení.
- jako všechny RAM komponenty, kvalitní a drží!
Mio držák na zpětné zrcátko pro MIO MiVue řady Cxx, 7xx, 818, 866 a 886 5412N5780001
Honzin
Přidáno: 20. března 2024
- přímo na zrcátko
Záleží na typu auta a prostředního hrbu, ale mně se to takto hodilo a vešlo. Kameru mám přímo na - nebo spíš za - zrcátkem. Cena super a dá se dobře ovládat.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Děkujeme, tým Mio
- nabíjí kameru po zaparkování auta
- chytrá nabíječka pro mio
- 24h ochrana auta
Funguje dle popisu, instalace jednoduchá. Cena-výkon vyhovuje.
Děkujeme, tým Mio
redukce na smartbox od mio. mini USB má smartbox, USB-C jde do kamery. Prodlužka funkční.
Dělá co má
- Rychle ohřívá
- adaptér do auta
- Vhodné i pro příkrmy
Jsme velice spokojeni.
Máme již druhou ohřívačku od této značky. Rychle ohřívá vodu na mléko a je vhodná i pro příkrmy. Výhodou je adaptér do auta na cesty. Tento produkt doporučuji.
všeok
- bez problému, uvidíme po namontování
- Výborně drží na skle
Držák hod i c i se na autokameru Mio j85
- Kvalitní kovové zpracování
- Drží skvěle. Oceňuji kovové zpracování
Děkujeme, tým Mio
SP Connect Handlebar Mount Pro MTB 53246 černá SPConnect_4028017532464 SPConnect_4028017532464 SPConnect_4028017532464 SPConnect_4028017532464 SPConnect_4028017532464 SPConnect_4028017532464 SPConnect
- Drží dobře
- Kvalitní provedení
- funguje
Kvalita
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »