Nejnovější recenze ze sekce Držáky na GPS navigace
AKASA - Leo - stojan pro tablet - černý, AK-NC054-BK
Přidáno: 13. července 2024
(naposledy upraveno 13. července 2024)
Zakoupeno v TonerPartner
- ⭐⭐⭐⭐⭐
- nemá vlastní baterii
- pevný, dostatečně drží na našich supersilnicích
- O
Funkce zařízení i doplňků splňuje požadavek. Váha produktu odpovídá výkonu zařízení. +++
Super, snadné a efektivní použití.
- kompatibilní s držáky Sefis
Drží pevně na skle. Desing je hezký.
Uchycení pomocí elektrikářských pásek na dnešní konická řídítka je problém. Musíte najít nekónickou část, nebo o něco zarazit a to tak, aby Vám nesjížděl držák k zužující se části a aby šla nasadit navigace. Ideální je umístěná na představes, ale tam už mám plno. Zarážecí výstupek není přiliš pevnou pojistkou proti uvolnění. Celkově musím říct, že starší způsob držáku čepem na navigaci byl lepší
- Kratka se lepi, lepidlo 3M dobry
- Všestranné
Jsem velice spokojená
Jsem velice spokojená
redukce sedí přesně, použil jsem na smartbox taky od mio, protože mám kameru, co už má usb C konektor. Funguje jak jsem očekával.
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Děkujeme, tým Mio
- Konečně držák, který funguje
- Robustní kovová konstrukce
- Opravdu drží
- Spousta náhradní ch dílů a možností uchycení
- Antivibrační systém (nevyřeší vše, ale rozhodně pomůže)
Opravku kvalitní a robustní držák. Veškeré spoje (kloub) jsou pogumované, takže po dotažení opravdu drží, ne jako u podobných plastových výrobků. Stejně tak úchyty mobilu jsou pogumované, takže be nemělo dojít k poškození mobilu. Nicméně nevýhodou může být, že šířka uchycení se na držáku provádí manálně - šroubky . Pokud někdo používá více zařízení s jinou šířkou, může to být problém. Dalším neduhem (ale to není chyba držáku, je to dáno konstrukcí mobilů) je kontakt se zadní částí držáku - vystupující foťáky se prostě dotýkají a může dojít k jejich poškození. Vyřešeno nalepením pružné (cca 3mm silné) podložky do držáku tak, aby nedošlo ke kontaktu čoček s držákem. Je to top držák, používal jsem mnohem dražší a "značkovější" držáky, ale tento opravdu funguje.
Víčko moc dlouho nevydrželo. Proto jsem si objednal hned dvě.
Produkt z mého hlediska je výhodný. Bohužel musel jsem udělat menší opravu. Šroubek držáku mobilu při dotažení prolezl celý na druhou stranu. Musel jsem vložit podložku na víc. Sice je to maličkost ale kazí to celkový dojem.
- spolehlivé uchycení
- Skvěle drží
sedí přesně, jako ten v krabičce
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
Děkujeme, tým Mio
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »