Nejnovější recenze ze sekce Držáky na GPS navigace
- zatím nebylo namontováno
- první dojem dobrý
splňuje účel
- drží
- Upevnění je nestabilní.
- 1. Přísavka opravdu drží jen na skleněném/vyleštěném/ povrchu. Má malý "zdvih". 2.Nosné rameno má nevhodné/malé/ zakřivení. 3. Pružiny držáku jsou na váhu našeho mobilu příliš slabé. Do auta , vzhledem k bodu 1. a 3., se nám za jízdy neosvědčil.
Viz "Nevýhody produktu".
- je i větší než oproti mojí mivue C314, líp bude držet
- možnost vysunovat pouze kameru při dávání do druhého auta
Náhradní držák, originál od Mio, za tuto cenu sice drahý, ale můžu to přendavat do druhého auta a nemusím sundavat celé držáky. Oproti držáku od mivue C314 je tento trochu větší, ale aspoň bude líp držet, uchycení je stejný
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
Budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .
- silný, pevný
- držák pro mivue 786 wifi
- dostupnost a rychlost objednání
- na první pohled nebylo jasné, že to je i pro mivue 786
Nemohla jsem držák nikde sehnat, tady je k dispozici. Název tomu ale neodpovídal, protože mám kameru mivue 786 a tady to z toho nebylo hned poznat.
Škoda vyhazovat kameru za 5 tisíc, která natáčí dobře, jen kdybych neměla držák, ale tady je original Mio, takže cajk.
Děkujeme, tým Mio
Nemohu prozatím hodnotit, jelikož si pro výrobek jdu až zítra!!!
Kvalitní držák telefonu.
Příjemné
Navigace v držáku dobře drží , chválím i nepromokavý zip.
Držák na navigaci spirit 8670, stejný jako ten původní. Silné plasty, kvalitní přísavka. Náhrada za ztracený držák.
Děkujeme, tým Mio
Palec nahoru za dodatečné příslušenství, protože jsem nemusel kupovat celou navigaci znova jen kvůli držáku. Už jsem koukal po bazarech!
Tenhle držák je totéž, co mám u 8500 mio spirit a na to, jak drží, tak je jestě docela levnej
- pevnej a kvalitní
- na začátku se musí ochodit, ale to jsme během let naopak ocenili!
Na začátku se musí ochodit, ale když jsme ho jednou přejeli autem, tak jsme potřebovali náhradní a super, že je vůbec v prodeji k sehnání, nemuseli jsme kvůli tomu vyhazovat celou autokameru mivue 688, takže ji máme pořád a furt jede!
- je k sehnání
- vydrží opravdu hodně, drží těžkou navigaci roky
Držák jsme potřebovali nový, protože ten původní se nám ztratil. Na to, že máme mivu drive navigaci už přes dva roky, tak vydržel hrozný peklo s náma a kdybysme ho neztratili, tak ho máme doteď.
Výhodou je taky černá přísavka - neláká to tak moc zloděje zvenku auta.
děti jsou spokojeny
- Prišel jiný držák než byl objednán
dobře funguje a je univerzální
- nedrží a vypadávají
- řešení pro více aut, při přehazování kamery
- náhradní kus, když se 3M samolepka v autě zničí
- drží v díře jako zvíře
Jsem rád, že na to MIo nezapomnělo a dodává to k mojí kameře J85, protože jinak bych musel při přesouvání do jiného auta řešit nějaký homo-domo držák.
Takhle kameru můžu přesouvat jak potřebuju a je to hodně levné a snadné řešení.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých Facebook stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .