Nejnovější recenze ze sekce Držáky na GPS navigace

Mio lepicí držák pro kamery Mio MiVue řady C3xx, 7xx (bulk)

Mio lepicí držák pro kamery Mio MiVue řady C3xx, 7xx (bulk)

Honzin Honzin

Přidáno: 11. srpna 2021

(naposledy upraveno 11. srpna 2021)

• náhradní držák
  • kompatibilní s několika řadama mivue autokamer mio

Lepený držák je pro mě lepší než přísavkový, dá dokoupit k mojí kameře mivue 731. Funguje stejně, náhradní.

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
Budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .

Doporučuje produkt
  • řada funkcí na podporu parking režimu
  • schová se snadno
  • levná a kvalitní krabička

Dobrá krabička, schová se za tapucirung a do pojistek, není vidět. Parking režim funguje do pár minut. Je potřeba to správně zapojit na správné pojistky, návod uvádí obecně spínané kabely. Ale autoelektrikář mi poradil, že oba barevné kabely jsou "plus", černý je pak klasicky kostra nebo-li "mínus". Červený kabel jde na odpojovanou pojistku (v EU značenou často jako 15a), tedy proto, aby SmartBox III věděl, kdy má sepnout parking režim (když červený kabel nemá energii), žlutý kabel pak má energii neustále (jinak by i při vypnutí pinů nemohlo fungovat napájení při jízdě), často značený pojistkou 30 nebo 30a.

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .

PNA MIO SmartBox III pro kamery do auta, 5413N6310007

PNA MIO SmartBox III pro kamery do auta, 5413N6310007

• aktivní parking režim
  • cena
  • schová se dobře do pojistek

Autoelektrikář mi poradil, že oba barevné kabely jsou "plus", černý je pak klasicky kostra nebo-li "mínus". Červený kabel jde na odpojovanou pojistku (v EU značenou často jako 15a), tedy proto, aby SmartBox III věděl, kdy má sepnout parking režim (když červený kabel nemá energii), žlutý kabel pak má energii neustále (jinak by i při vypnutí pinů nemohlo fungovat napájení při jízdě), často značený pojistkou 30 nebo 30a.

• podpora parking režimu
  • chrání baterku před podvybitím
  • hlídá zaparkovaný auto
  • i pohyb okolo něj

Celkově spokojenost, zmizely kabely, mám volnou zásuvku zapalovače a chrání mi to baterku.

Doporučuje produkt
  • podpora funkce parking režim
  • aktivní parking sleduje pohyb okolo auta
  • nastavení času a voltáže pro každé auto
  • snadné zapojení

Aktivní parking režim funguje do pár minut. Je potřeba to správně zapojit na správné pojistky, návod uvádí obecně spínané kabely. Ale autoelektrikář mi poradil, že oba barevné kabely jsou "plus", černý je pak klasicky kostra nebo-li "mínus". Červený kabel jde na odpojovanou pojistku (v EU značenou často jako 15a), tedy proto, aby SmartBox III věděl, kdy má sepnout parking režim (když červený kabel nemá energii), žlutý kabel pak má energii neustále (jinak by i při vypnutí pinů nemohlo fungovat napájení při jízdě), často značený pojistkou 30 nebo 30a.

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách MioCZSK.

• řada funkcí
  • schová se snadno

Dobrá chytrá krabička, schová se za tapucirung a do pojistek, není vidět. Parking režim funguje do pár minut. Je potřeba to správně zapojit na správné pojistky, návod uvádí obecně spínané kabely. Ale autoelektrikář mi poradil, že oba barevné kabely jsou "plus", černý je pak klasicky kostra nebo-li "mínus". Červený kabel jde na odpojovanou pojistku (v EU značenou často jako 15a), tedy proto, aby SmartBox III věděl, kdy má sepnout parking režim (když červený kabel nemá energii), žlutý kabel pak má energii neustále (jinak by i při vypnutí pinů nemohlo fungovat napájení při jízdě), často značený pojistkou 30 nebo 30a.

Doporučuje produkt
  • schová se snadno u pojistek
  • řada funkcí

Celkem chytrá krabička, schová se za tapucirung a do pojistek, není vidět. Parking režim funguje do pár minut. Je potřeba to správně zapojit na správné pojistky, návod uvádí obecně spínané kabely. Ale autoelektrikář mi poradil, že oba barevné kabely jsou "plus", černý je pak klasicky kostra nebo-li "mínus". Červený kabel jde na odpojovanou pojistku (v EU značenou často jako 15a), tedy proto, aby SmartBox III věděl, kdy má sepnout parking režim (když červený kabel nemá energii), žlutý kabel pak má energii neustále (jinak by i při vypnutí pinů nemohlo fungovat napájení při jízdě), často značený pojistkou 30 nebo 30a.

• dostatečně dlouhé

náhradní Mio nabíječka na kamery, funkční elektronika, výhodou je elektronická ochrana a to, že to original sedí do zapalovače. Metráž je dostatečná, ještě mi přes půl metru zbylo. Kabely jsou pevné, ale aspoň něco vydrží.

Kolébka náhradní pro nuvi 42,44,52,54,55,56,65,66,24x7,25x7

Kolébka náhradní pro nuvi 42,44,52,54,55,56,65,66,24x7,25x7

Ověřený zákazník gpscentrum.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 5. srpna 2021

Zakoupeno v gpscentrum.cz

• Bez problému

Univerzální polohovatelný držák GPS/telefonu - EZ Way

Ověřený zákazník BONY plus W-w

Přidáno: 30. července 2021

Zakoupeno v BONY plus

Doporučuje produkt
  • Jednoduchý, přitom se jeví jako bytelný.

Jednoduchý, univerzální, bytelný.
Životnost přilnavosti plastových podložek nemohu pro krátkodobost používání posoudit.

Ověřený zákazník BONY plus Ověřený zákazník

Přidáno: 29. července 2021

Zakoupeno v BONY plus

Doporučuje produkt
  • Univerzální polohovací držák splnil mou představu u umístění GPS na palubní desce osobního vozidla. Na palubce dobř drží.
ISO 6044 Držák telefonu do ventilace

ISO 6044 Držák telefonu do ventilace

Ověřený zákazník Darekvakci.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 28. července 2021

Zakoupeno v Darekvakci.cz

zatím spokojenost. rozpínání silou, měla jsem obavy o poškrábání mobilu. drží

Pronett XJ1077 Držák pro tablet, telefon

Pronett XJ1077 Držák pro tablet, telefon

Ověřený zákazník Darekvakci.cz Pavel Brabenec

Přidáno: 27. července 2021

Doporučuje produkt

Jednoduchy skladaci a velmi prakticky drzak na tablet nebo telefon. Mam jich jiz nekolik.
Cena velmi dobra.

Ověřený zákazník PepovaSleva.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 4. července 2021

Zakoupeno v PepovaSleva.cz

Perfektní.
Drží telefon super a k tomu nabije,
Super do auta

Baseus držák na opěrku hlavy pro tablety a mobilní telefony, SUHZ-01

Baseus držák na opěrku hlavy pro tablety a mobilní telefony, SUHZ-01

Ověřený zákazník SmartPanda.cz Pavel Řáda

Přidáno: 2. července 2021

Zakoupeno v SmartPanda.cz

Doporučuje produkt

Splňuje účel ale ještě jsem nevyzkousel za jízdy s tabletem.

DRŽÁK PRO NAVITEL G550 MOTO

DRŽÁK PRO NAVITEL G550 MOTO

Ověřený zákazník F-mobil.cz Jaroslav

Přidáno: 26. června 2021

Zakoupeno v F-mobil.cz

Doporučuje produkt

Dobrý pomocník na motorku.

Falcon F062 Držák na tablet černý

Falcon F062 Držák na tablet černý

Ověřený zákazník Darekvakci.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 23. června 2021

Nedoporučuje produkt

Obyčejný šmejd. Dobře mi tak.

Mio aktivní lepicí držák pro modely Mio MiVue 846, 826, 821

Mio aktivní lepicí držák pro modely Mio MiVue 846, 826, 821

Ověřený zákazník PATRO.cz Ioda

Přidáno: 20. června 2021

Zakoupeno v PATRO.cz

• Originální držák.

Cena. Za tu cenu totálně chudá výbava. Zboží v sáčku bez náhradní folie a náhradní 3M lepení. Měl jsem si koupit od Xiaomi náhradní soupravu ve které je náhradní folie i samolepka. Rozměr je takřka totožný.

Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25