Nejnovější recenze ze sekce Držáky na GPS navigace
Celkern dobro take cena
- Vyhozené peníze
- Držák je malý, nejde na dveře
- Neudrží ani třetinku plechovky je krátký
- Nedoporučuji
Produkt splňuje svůj účel. Jednoduché a bezproblémové použití. Dobrý poměr ceny a kvality.
- Špatně jsem odhadl palubní desku k danému držáku. Podaroval jsem souseda a jemu slouží bezvadně.
- funguje
- nejhorší na instalaci je to, že to člověk musí dostat ke kameře, a pokud má blbě umístěnou pojistkovku, tak to taky moc nehraje do karet - ale to není chyba produktu
Splňuje moje očekávání a vyhovuje požadavkům
- dobrý
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách MioCZSK.
Děkujeme, tým Mio
- Parádní vše funguje jak má.
Tento výrobek je lepší než nějaká nalepovací folie a nedej bože, že se u folie netrefíš napoprvé.
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
Děkujeme, tým Mio
- Super
Super
- design
- jednoducha instalace
- telefon drzi pevne
Mel jsem jiz ten samy vyrobek predtim, ale s bezdratovym nabijem. Jelikoz nova motorka ma usb zasuvku blizko riditek tak neni treba koupit bezdratove dobijeni. Z duvodu spokojenost jsem volil toho sameho vyrobce a produkt, pouze bez moznosti bezdratoveho nabijeni. Naprosta spokojenost s vyrobkem.
- ideální pro brýle se širšíma stranicema (sluneční), úzké se v držáku protáčí
- dá se použít i jako klips na jiné věci (doklady, parkovací lístky..)
- na stínítku drží dobře
- jednoduchý nenápadný design, vypadá dobře
Využitie je jasné, drží na skle v akomkoľvek počasí.
Na koloběžce perfektně drží. Splnil mé očekávání. Je to už druhý co jsem koupil, ten první využívám na "horáku".
- Cena.
o.k.
- Cena.
o.k.
- Univerzální
Zatím v autě drží i když drží tablet.
- Jednoduché, elegantné, funkčné
Nejde mi připevnit mezi sedadla
po každé výměně předního skla nurno objednávat nový držák.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »